20 de desembre 2005

Per què l’Ajuntament oculta informació ?

Com sabeu, el passat 22 de juliol vam mantenir una reunió amb el Director General de Centres Docents de la Generalitat, Sr. Roca, en què també van participar l’Alcalde i altres membres de l’Ajuntament. A la reunió, donat que l’Alcalde s’havia compromès amb els pares a defensar la millora del Centre al seu emplaçament, la tècnica de l’Ajuntament va entregar un informe sobre l’espai de l’Escola per a que la Generalitat estudiés novament la viabilitat de la millora del Centre mantenint l’emplaçament.
Ens va enganyar !!!
Recentment hem sabut que 17 dies abans d’aquesta reunió, ja s’havien redactat les bases per a un concurs públic d’idees que inclou l’Edifici de la nostra Escola. Bases disponibles a la pagina de la Diputació.

http://www.diba.es/licitacions/assistencia_1308051_text.asp
LINK ACTUALITZAT!!!
http://www.diba.es/otc/concursos/sant_just_desvern_equipaments/
bases_reguladores_sant_just_desvern.pdf

(El link està dividit en dues línies)

Al concurs es demana que en els estudis a realitzar es plantegi la construcció d’un
pàrking per a 650 vehicles, l’enderrocament de la Casa Costa i la conservació de l’Edifici de l’Escola, però per a ser destinat a altres usos segons han insistit fonts de l’Ajuntament. El president del jurat és el propi Alcalde, el mateix que ens ha acusat de ser els que volem fer fora la família Costa, quan la nostra tasca es fa des del respecte a les persones i sempre hem mantingut que l’ampliació de l’Escola en aquest terrenys és una opció futura donat el dret vitalici que tenen els Srs. Costa.
Per què l’Ajuntament oculta informació ? No es propi d’un govern democràtic que no hauria d’oblidar que governa en representació dels seus ciutadans. Ens menyspreen quan pensen que poden fer i desfer a esquenes dels principals afectats.
Per què els grups polítics de l’Equip de Govern (PSC-ERC-ICV) permeten aquesta situació ... ?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cal fer aquesta escola? O es que llogaran aquest espai perque vinguin nens d'altres municipis i aixi millorar les arques municipals ara que ja hi ha TRAMVIA....que per anar al centre de Barcelona es.... directe i fantastic!! Que treuran el Just Metro que es el que funciona per anar a S. Joan de Deu/universitat/... mes rapid