01 d’octubre 2005

Benvinguts


El Grup de Treball del CEIP Montserrat de Sant Just Desvern va ser creat arrel de les informacions que vam rebre sobre la intenció de l'Ajuntament de traslladar la nostra escola (al barri centre de la població) a un edifici abandonat situat al costat de l'autopista.

Fins ara hem fet molta feina i hem buscat molta informació. N'hem trobat un munt i en general força sorprenent.

Darrerament se'ns ha comunicat la intenció del Director General de Centres Docents d'acordar el trasllat de l'escola a l'edifici proposat per l'Ajuntament basant-se únicament en factors econòmics.

L'escola (pares i comunitat educativa) no hi està d'acord. Entenem que abans dels criteris econòmics han de pesar més el factor mediambiental, la salud dels nostres fills i el projecte educatiu de l'escola. És per això que entenem que l'escola pública de qualitat i integradora es pot desenvolupar al centre actual, però els elements integradors i dinamitzadors es perden amb el trasllat.

Hem creat aquesta web per tal que tothom estigui informat de la situació de l'escola.

Al plànol s'indica on és l'escola Montserrat, on és l'edifici UPC, el Parc del Parador, la zona comercial,... La fletxa fúcsia indica el camí cap a la Biblioteca Municipal, l'Ajuntament, Can Ginestar.

La nostra escola funciona on és perquè és una escola integradora. La mainada conviu amb l'entorn i també és un factor dinamitzador del barri centre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esteu fent una feina fabulosa. Felicitats i ànims, val la pena.
Destrossen tot el que toquen, especulen com escanyapobres a un, molt cops, arramadat poble. Com el vell i bonic mercat de fusta, i voltants, que teníem, o aquell edifici de l’ajuntament que, si més no, des de fora, donava més calidesa que definitivament s’han fos.
Passaré per l’Escola a deixar fulls d’adhesió (és així com cal fer-ho?), també a recollir-ne més (si és possible) i, d’adhesius, que en faciliteu?
No podríeu fer, un dissabte al matí, una passejada amb cotxes —per recórrer bé el poble de llarg a llarg— o a peu —més íntim i més cèntric—, amb rètols i una mica de xerinola? O us decanteu més per actes, diguem-los, més cívics?
Tant n’és, però feu força soroll perquè hi ha qui encara no sap prou el que pretenen.
Lídia Vidal
I trameses electròniques?