14 d’octubre 2005

Notícies de l'Ajuntament

Ahir vam lliurar al Director General de Centres Docents una carta sol·licitant una reunió per tal de poder-li lliurar l'informe de Catalunya Camina i comentar-li personalment el contingut d'aquest.

En breu serem convocats a una reunió tècnica per tal que se'ns exposi el projecte sobre l'edifici UPC i nosaltres exposarem l'informe i les causes per les quals l'edifici UPC NO ES POT UTILITZAR PER A ESCOLA INFANTIL I PRIMÀRIA.

A l'Ajuntament ha sortit la següent notícia i incorpora dos talls de veu, un de l'Alcalde i un altre d'En Jordi Estradé, pare i membre del Grup de Treball.



(feu clic a la imatge i podreu llegir la notícia)
http://www.gratisweb.com/ensquedem/sjcom_alcalde.mp3
http://www.gratisweb.com/ensquedem/sjcom_ampa_montserrat.mp3

A la tarda ens vam concentrar davant La Vagoneta on un inspector dels Serveis Territorials del Baix Llobregat-Anoia i la Sra. Costi Rubio, regidora d'educació, inauguraven el curs escolar amb una conferència de la Sra. M. Carme Boqué i Torremorell, experta en mediació de conflictes. Ens va sorprendre que no vingués l'Alcalde.

Vam entrar a la sala d'actes a fer acte de presència, però sense fer soroll, ja que l'acte ens mereixia el màxim respecte. Agraïm les famílies que van venir pel seu civisme i els nens per haver estat quiets i no fer xivarri a la porta de la sala d'actes.